VragenCategorie: ReizenWanneer kun je reizen met een baby?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wanneer kun je reizen met een baby?
3 Antwoorden
Petrus beantwoord, 2 jaar geleden
U kunt met een baby reizen zodra hij kan vliegen, meestal rond de twee weken. Het is echter belangrijk om dit bij de luchtvaartmaatschappij na te vragen. De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben voorschriften over hoe jong een baby mag vliegen en welke specifieke documentatie vereist is. Delta Airlines eist bijvoorbeeld dat baby's ten minste zeven dagen oud zijn en een doktersverklaring hebben waarin staat dat de baby veilig kan reizen.
Tom beantwoord, 2 jaar geleden
U kunt met een baby reizen zodra deze door de kinderarts is goedgekeurd. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kunt u een baby op schoot meenemen tot hij twee jaar oud is, terwijl u bij andere maatschappijen een stoel voor de baby moet kopen. Raadpleeg uw luchtvaartmaatschappij voordat u reisplannen maakt. Het is ook belangrijk te weten dat verschillende staten verschillende regels hebben voor het reizen met jonge kinderen. De staat New York vereist bijvoorbeeld dat alle kinderen onder de acht jaar in een autostoel of stoelverhoger zitten tijdens het rijden in een motorvoertuig.
Samantha beantwoord, 2 jaar geleden
Baby's mogen reizen als hun kinderarts daarvoor medisch toestemming heeft gegeven. De American Academy of Pediatrics beveelt aan dat baby's de eerste zes maanden van hun leven uitsluitend borstvoeding krijgen en daarom mogen de meeste baby's pas reizen als ze minstens zes maanden oud zijn. Bovendien laten sommige luchtvaartmaatschappijen een baby pas reizen als hij minstens twee weken oud is.