VragenCategorie: LandenWaar kun je op vakantie in Ibiza gaan?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waar kun je op vakantie in Ibiza gaan?
3 Antwoorden
Arthur beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel plaatsen om te bezoeken op Ibiza. U kunt enkele van de prachtige stranden bezoeken zoals Cala Bassa, Cala Contessa, Cala Vadella, Ses Salines en Es Figueral. U kunt ook de oude stad van Ibiza bezoeken, waar veel historische bezienswaardigheden zijn, zoals de Dalt Vila (de oude stad), het Castello de Ibiza en de kathedraal van San Antonio. Als u op zoek bent naar een meer feestelijke sfeer, dan kunt u enkele van de nachtclubs en bars in Ibiza-stad bezoeken.
Mercedes beantwoord, 2 jaar geleden
Voor een luxe en ontspannende vakantie kunt u een verblijf in het Puro Hotel Ibiza overwegen. Dit hotel voor alleen volwassenen heeft een prachtig uitzicht op de oceaan, ruime accommodaties en service van wereldklasse. U kunt genieten van tal van recreatieve activiteiten zoals yoga, pilates en meditatie, of gewoon ontspannen bij het zwembad met een cocktail in de hand. Als u op zoek bent naar iets levendigers, ga dan naar San Antonio, waar u nachtclubs, strandclubs en bars in overvloed vindt. Probeer het Ushuaïa Beach Hotel voor een onvergetelijke feestervaring of Es Paradis voor de beste elektronische muziek.
Benjamin beantwoord, 2 jaar geleden
Een van de populairste bestemmingen op Ibiza is de stad San Antonio. Het staat bekend om zijn levendige nachtleven en bruisende straten, maar ook om zijn prachtige zandstranden. De stad herbergt een aantal bars, clubs en restaurants, evenals een reeks winkels en andere voorzieningen. Als u echter op zoek bent naar een meer ontspannen vakantieplek, is San Antonio misschien niet de beste keuze - hoewel er wel wat rustigere gebieden te vinden zijn. Voor een meer idyllische omgeving gaat u naar een van Ibiza's rustigere badplaatsen zoals Santa Eulalia of Es Vedra.