VragenCategorie: ReizenWaar kun je fietsen in Duitsland?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waar kun je fietsen in Duitsland?
3 Antwoorden
Louisse beantwoord, 2 jaar geleden
U kunt op veel plaatsen in Duitsland fietsen. Een populaire plek is de Rijn, waar er fietspaden langs de rivier lopen. Er zijn ook veel fietspaden in het Zwarte Woud en andere natuurgebieden. En natuurlijk zijn er altijd nog de straten en snelwegen, die in de meeste gevallen fietspaden hebben.
Joan beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn fietspaden in heel Duitsland, en de omstandigheden voor fietsers zijn over het algemeen zeer goed. Naast het uitgebreide netwerk van fietspaden heeft Duitsland ook een goed ontwikkeld systeem van verkeersborden en -signalen die het fietsen veilig en gemakkelijk maken. Er zijn een paar dingen waar u op moet letten als u gaat fietsen in Duitsland. Ten eerste, fiets aan de rechterkant van het pad (net als in de Verenigde Staten) en volg altijd de verkeersborden en -signalen. Ten tweede, wees je ervan bewust dat Duitse bestuurders minder geduldig zijn dan Amerikaanse, dus wees voorzichtig als je in de buurt van drukke straten of kruispunten fietst. En tot slot, pas op voor voetgangers - zij hebben in de meeste gevallen voorrang.
Petrus beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel plaatsen om te fietsen in Duitsland. Een populaire route is het 100 mijl lange Berlijn-Kopenhagen fietspad dat door bossen en landerijen loopt. Andere mooie routes zijn de Elbe Valley Route van Dresden naar Hamburg en de Rijnfietsroute van Koblenz naar Bingen. Daarnaast zijn er vele mountainbikeroutes door het hele land. Voor een lijst van fietsroutes in Duitsland, zie deze website: https://www.germany-tourism.de/outdoor/cycling/.