VragenCategorie: ReizenWaar kun je backpacken na corona?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waar kun je backpacken na corona?
3 Antwoorden
Franky beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn nog veel geweldige plaatsen om te backpacken na het coronavirus. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet en de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om veilig te reizen. Enkele van onze favoriete bestemmingen zijn Patagonië, de Canadese Rockies en Zion National Park.
Tessa beantwoord, 2 jaar geleden
Backpacken in Corona is zeker nog mogelijk! Zorg er wel voor dat je de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om blootstelling aan het virus te voorkomen. Hier zijn een paar ideeën voor geweldige bestemmingen voor backpacken die nog steeds veel mooie landschappen en buitenavontuur bieden: 1. Glacier National Park in Montana - Met zijn ruige bergen, ongerepte meren en uitgestrekte gletsjers is Glacier National Park een paradijs voor natuurliefhebbers. Er zijn tal van paden voor alle niveaus van wandelaars, zodat u de perfecte route voor uw vaardigheden kunt vinden. 2. Isle Royale National Park in Michigan - Dit afgelegen park is alleen bereikbaar per veerboot of watervliegtuig, waardoor het voelt als een echte wildernis ontsnapping.
Benjamin beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn nog genoeg plaatsen om te backpacken na het coronavirus. Zorg er alleen voor dat u het plaatselijke nieuws en de websites van de overheid controleert op eventuele updates of reisbeperkingen. Enkele goede opties zijn Zion National Park, Yosemite National Park en de Grand Canyon.