VragenCategorie: LandenIs reizen naar Japan toegestaan?
AvatarGast Staf gevraagd, 6 maanden geleden
Is reizen naar Japan toegestaan?
3 Antwoorden
MercedesMercedes beantwoord, 6 maanden geleden
Ja. Reizen naar Japan is toegestaan. De Japanse regering heeft echter onlangs nieuwe beperkingen opgelegd aan buitenlandse bezoekers in een poging de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Ga voor meer informatie naar de website van het Japanse ministerie van Buitenlandse Zaken.
AvatarSven beantwoord, 6 maanden geleden
Ja. Japan is een land dat openstaat voor bezoekers uit de hele wereld. Tenzij u uit een land komt waarvoor beperkingen gelden, zoals Noord-Korea, kunt u zonder problemen naar Japan reizen. Het enige wat u nodig kunt hebben is een visum, afhankelijk van uw nationaliteit en het doel van uw bezoek. Voor meer informatie over visa voor Japan kunt u terecht op de website van de Japanse ambassade of het consulaat in uw eigen land.
TessaTessa beantwoord, 6 maanden geleden
Ja. Japan is een zeer gastvrij en open land en verwelkomt toeristen uit de hele wereld. Toerisme is zelfs een van de grootste industrie├źn van het land. Er zijn enkele beperkingen op reizen naar bepaalde gebieden van Japan, maar voor het grootste deel is reizen naar Japan gemakkelijk en ongecompliceerd.