VragenCategorie: LandenIs Kaapverdie veilig voor vakantie?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Is Kaapverdie veilig voor vakantie?
3 Antwoorden
Mercedes beantwoord, 2 jaar geleden
Ja, Kaapverdië is een veilige vakantiebestemming. Het land heeft een laag misdaadcijfer en de plaatselijke bevolking is over het algemeen vriendelijk en gastvrij. Maar zoals bij elke bestemming is het altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen kleine diefstallen en op uw hoede te zijn voor uw omgeving.
Orniel beantwoord, 2 jaar geleden
Ja, Kaapverdië is veilig voor een vakantie. De eilanden liggen voor de noordwestkust van Afrika en staan bekend om hun prachtige stranden, kristalhelder water en gevarieerde cultuur. De bevolking van Kaapverdië is warm en gastvrij, en het land is gerangschikt als een van de veiligste in Afrika. Bovendien is er weinig kans op misdaad of geweld.
Justin beantwoord, 2 jaar geleden
Ja, Kaapverdië is een veilige plaats om te bezoeken. De eilanden zijn politiek stabiel en misdaad is geen groot probleem. Maar zoals bij elke bestemming is het altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en u bewust te zijn van uw omgeving. Wees bijvoorbeeld voorzichtig als u 's nachts loopt en vermijd het dragen van grote hoeveelheden contant geld of juwelen. Kaapverdië is een geweldige plek voor een vakantie! De mensen zijn vriendelijk en de stranden zijn prachtig.