VragenCategorie: ReizenIs handbagage gratis?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Is handbagage gratis?
3 Antwoorden
Petrus beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat luchtvaartmaatschappijen hun beleid in een opwelling kunnen veranderen. Over het algemeen is het echter vrij om een handtas mee te nemen in het vliegtuig. Vraag dit echter altijd na bij uw luchtvaartmaatschappij voordat u inpakt voor uw reis om verrassingen te voorkomen.
Lies beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het per luchtvaartmaatschappij kan verschillen. Over het algemeen brengen de meeste luchtvaartmaatschappijen echter geen kosten in rekening voor handbagage. De enige keer dat u moet betalen is als uw tas het door de luchtvaartmaatschappij vastgestelde gewicht of de afmetingen overschrijdt.
Frank beantwoord, 2 jaar geleden
Dat hangt af van de luchtvaartmaatschappij. De meeste luchtvaartmaatschappijen brengen geen kosten in rekening voor handbagage, maar er kunnen beperkingen gelden voor de afmetingen en het gewicht. Sommige luchtvaartmaatschappijen staan bijvoorbeeld toe dat passagiers één handtas plus een persoonlijk voorwerp zoals een handtas of aktetas meenemen, terwijl andere maatschappijen de handbagage beperken tot een bepaald formaat en gewicht. Informeer bij uw luchtvaartmaatschappij voordat u inpakt voor uw reis.