VragenCategorie: LandenIs een vakantie in Turkije veilig?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Is een vakantie in Turkije veilig?
3 Antwoorden
Tobias beantwoord, 2 jaar geleden
Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de veiligheid van verschillende factoren kan afhangen, zoals uw bestemming binnen Turkije en de tijd van het jaar waarin u Turkije bezoekt. Over het algemeen is Turkije echter een veilig land om te bezoeken. Wees voorzichtig, gebruik uw gezond verstand en volg het advies van de lokale autoriteiten op. Vermijd bijvoorbeeld gebieden die bekend staan als gevaarlijk en ga 's nachts niet alleen op pad.
Xaviera beantwoord, 2 jaar geleden
Ja, een vakantie in Turkije is veilig. Het land is de laatste jaren steeds populairder geworden als reisbestemming, en de infrastructuur en veiligheidsmaatregelen zijn drastisch verbeterd. Maar, zoals in elk land, zijn er altijd risico's aan verbonden. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het plannen van uw reis: 1) Onderzoek de huidige situatie in Turkije. Controleer of er reisadviezen van kracht zijn en lees u in over het huidige politieke klimaat. Dit zal u helpen om potentiële gevarenpunten te vermijden. 2) Kies een gerenommeerde reisorganisatie of reisbureau. Doe van tevoren onderzoek om er zeker van te zijn dat ze een goede reputatie en goede beoordelingen van eerdere gasten hebben.
Sven beantwoord, 2 jaar geleden
Ja, een vakantie in Turkije is veilig voor Amerikaanse toeristen. Turkije is een populaire bestemming voor Amerikaanse toeristen, en het aantal bezoekers is de afgelopen jaren gestaag toegenomen. In feite, volgens de meest recente reiswaarschuwing van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, uitgebracht in mei 2018, "heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken Ankara beoordeeld als ongewoon pistoolvriendelijk. "De misdaadniveaus zijn relatief laag in vergelijking met andere grote steden over de hele wereld." Hoewel het altijd belangrijk is om waakzaam te zijn als je naar een vreemd land reist, zijn de algemene misdaadniveaus in Turkije relatief laag in vergelijking met andere grote steden over de hele wereld.