VragenCategorie: ReizenHoeveel ruimbagage mag je meenemen bij transavia?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoeveel ruimbagage mag je meenemen bij transavia?
3 Antwoorden
Lies beantwoord, 2 jaar geleden
De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben een gewichtslimiet van 23 kg voor ingecheckte bagage. Er kunnen echter ook beperkingen gelden voor het aantal en de grootte van uw koffers. Transavia legt bijvoorbeeld een limiet op de afmetingen van 55 lineaire inch (141 cm). Dit betekent dat de totale lengte, breedte en hoogte van uw koffers samen niet groter mogen zijn dan 55 inch.
Safora beantwoord, 2 jaar geleden
Voor handbagage geldt dat u per persoon één stuk mag meenemen met een maximumgewicht van 10 kg. De afmetingen van het stuk mogen niet groter zijn dan 55x40x23 cm. Voor ruimbagage zijn de regels afhankelijk van het tarief dat u heeft geboekt. Als u een Basic-tarief hebt geboekt, mag u één tas meenemen met een maximumgewicht van 20 kg en een afmeting van 158 cm. Als u een Plus- of Business-tarief hebt geboekt, mag u twee stuks bagage meenemen, met een maximumgewicht van 32 kg per stuk en een afmeting van 158 cm.
Chelsea beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen limiet gesteld aan het aantal stuks ruimbagage dat u mee mag nemen op een Transavia vlucht. Wel vragen wij u om alleen handbagage mee te nemen die in de overhead compartimenten of onder de stoel voor u kan worden opgeborgen. Ook raden wij u af om te grote of potentieel gevaarlijke voorwerpen mee te nemen, omdat deze niet aan boord worden toegelaten.