VragenCategorie: ReizenHoe toeristisch is Corfu?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe toeristisch is Corfu?
3 Antwoorden
Jennifer beantwoord, 2 jaar geleden
Het is niet zo toeristisch als sommige van de populairdere eilanden, zoals Mykonos of Santorini. Maar er zijn zeker veel toeristen op Corfu. De noord- en oostkust zijn de drukste en meest ontwikkelde gebieden, met veel resorts, restaurants en bars. De zuid- en westkust zijn wat rustiger en landelijker, met een paar kleinere dorpjes verspreid. Dus afhankelijk van waar u heen gaat op het eiland, vindt u verschillende niveaus van toeristisch aanbod.
Tobias beantwoord, 2 jaar geleden
Het hangt er echt vanaf wat je zoekt. Als je op zoek bent naar een bruisende, levendige stad met veel nachtleven en activiteiten, dan is Corfu waarschijnlijk niet de plek voor jou. Als je echter op zoek bent naar een meer ontspannen sfeer met veel prachtige stranden en natuurschoon, dan is Corfu zeker het overwegen waard. Er zijn zeker toeristische gebieden, maar er zijn ook genoeg rustige dorpjes en afgelegen baaien te vinden als dat is wat u zoekt.
Julian beantwoord, 2 jaar geleden
Het hangt er echt vanaf wat je zoekt. Als u de prachtige, ongerepte natuur van het eiland wilt ervaren en een paar rustige dagen aan het zwembad of op het strand wilt doorbrengen, dan is het zeker niet te toeristisch. Maar als u op zoek bent naar nachtleven en een meer levendige sfeer, dan zijn er zeker delen van het eiland die toeristischer zijn dan andere. Over het geheel genomen is Corfu een geweldige mix van lokale bevolking en toeristen, dus u kunt iets van uw gading vinden.