VragenCategorie: LandenHoe moet je reizen naar Slovenie?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Hoe moet je reizen naar Slovenie?
5 Antwoorden
Oliver beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar verschillende manieren om naar Slovenië te reizen. U kunt vliegen op de luchthaven van Ljubljana, die ongeveer 10 mijl van het stadscentrum ligt. Er rijden ook bussen en treinen van andere Europese steden naar Ljubljana. Als u eenmaal in Slovenië bent, zijn er bussen en treinen die u naar andere grote steden als Bled en Bohinj brengen.
Orniel beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar manieren om naar Slovenië te reizen. U kunt naar de hoofdstad Ljubljana vliegen, die een internationale luchthaven heeft. U kunt ook een bus of trein nemen vanuit andere nabijgelegen Europese steden. Als u eenmaal in Slovenië bent, zijn er genoeg bussen en treinen die u door het land helpen. Er zijn ook taxi's en auto's te huur als u flexibeler wilt reizen. Slovenië is een prachtig land met veel geschiedenis en cultuur om te ontdekken.
Andy beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar verschillende manieren om naar Slovenië te reizen. U kunt naar de luchthaven van Ljubljana vliegen en daar een bus of taxi nemen. U kunt ook een trein nemen vanuit verschillende andere Europese steden, waaronder Wenen, Zagreb en Triëst. Als u eenmaal in Slovenië bent, kunt u met de bus of de trein door het land reizen.
Justin beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar verschillende manieren om naar Slovenië te reizen. U kunt op de luchthaven van Ljubljana vliegen en een taxi of bus naar de stad nemen. U kunt ook een trein nemen vanuit Triëst, Italië of Wenen, Oostenrijk. Eenmaal in Slovenië zijn er bussen en treinen die u naar verschillende delen van het land brengen. Het huren van een auto is ook een optie als u op eigen gelegenheid op verkenning wilt gaan.
Tom beantwoord, 1 jaar geleden
Om naar Slovenië te reizen, moet u eerst naar een van de luchthavens van het land vliegen. Er zijn verschillende luchthavens in Slovenië, waaronder Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU), Maribor Edvard Rusjan Airport (MBX) en Portorož Airport (POW). U kunt dan een bus, trein of auto nemen naar uw eindbestemming. Als u op zoek bent naar een mooie route, raad ik u aan langs de Adriatische Zeekust te rijden. De wegen zijn bochtig en er zijn prachtige uitzichten. Wees wel voorzichtig in de winter, want de wegen kunnen glad zijn.