VragenCategory: ReizenHoe moet je reizen naar Disneyland Parijs ?
AvatarGast Staff asked 5 maanden ago
Hoe moet je reizen naar Disneyland Parijs ?
3 Answers
LouisseLouisse answered 5 maanden ago
Er zijn een paar verschillende manieren om naar Disneyland Parijs te reizen. Je kunt naar de luchthaven Charles de Gaulle vliegen en de Disneyland Paris Express trein rechtstreeks naar het park nemen, of je kunt de bus nemen of met de auto. Met de auto is het park ongeveer anderhalf uur verwijderd van Calais en iets meer dan twee uur van Parijs.
BenBen answered 5 maanden ago
Er zijn een paar verschillende manieren om naar Disneyland Parijs te reizen. U kunt rijden, vliegen of de trein nemen. Als u met de auto komt, is de beste manier om er te komen de A4. De reis duurt ongeveer 3 uur vanaf Calais en 5 uur vanaf Parijs. Als u vliegt, is de dichtstbijzijnde luchthaven de luchthaven Charles de Gaulle (CDG), op ongeveer 25 minuten van Disneyland Parijs. En als u de trein neemt, Disneyland Parijs ligt vlak naast het station Marne-la-Vallee Chessy.
KikkyKikky answered 5 maanden ago
Disneyland Parijs is een geweldige bestemming voor een gezinsvakantie. Hier volgen enkele tips over hoe je erheen kunt reizen: 1) boek uw vlucht en hotel zo vroeg mogelijk; 2) overweeg te vliegen op de luchthaven Charles de Gaulle (CDG), de dichtstbijzijnde luchthaven voor Disneyland Parijs; 3) neem de RER A trein van de luchthaven naar Disneyland Parijs; 4) verblijf in een Disney hotel voor de beste ervaring; en 5) plan vooruit en koop je tickets online voordat je gaat.