VragenCategorie: ReizenHoe moet je handbagage inchecken bij Tui?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe moet je handbagage inchecken bij Tui?
3 Antwoorden
Otis beantwoord, 2 jaar geleden
Bij Tui moet u over het algemeen alle vloeistoffen en gels in verpakkingen van maximaal 100 milliliter per stuk doen. Deze verpakkingen moeten in een enkele, heldere zak van kwart grootte worden gedaan. Elke passagier mag één zakje per voorwerp meenemen. Het zakje mag in een hand- of ruimbagage zitten.
Louisse beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar stappen die u moet doorlopen om uw bagage bij Tui in te checken. Eerst moet u uw instapkaart en bagagelabel afdrukken. Vervolgens bevestigt u het bagagelabel aan uw koffer en zorgt u ervoor dat deze goed vastzit. Tot slot geeft u uw koffer af bij de aangewezen balie op de luchthaven.
Oliver beantwoord, 2 jaar geleden
Ga op de luchthaven naar de balie van Tui en toon uw paspoort. De agent zal uw reservering controleren en een instapkaart afdrukken. Daarna gaat u door de beveiliging. Er is een speciale strook voor Tui passagiers waardoor het proces veel sneller verloopt. Zodra u door de beveiliging bent, gaat u naar de vertrekgate. U moet uw instapkaart en paspoort opnieuw tonen voordat u aan boord van het vliegtuig gaat.