VragenCategorie: ReizenHoe moet je bagage bijboeken bij Ryanair?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe moet je bagage bijboeken bij Ryanair?
3 Antwoorden
Franky beantwoord, 2 jaar geleden
Om kosten voor overbagage bij Ryanair te vermijden, kunt u uw bagage het beste vooraf online boeken. Je kunt bagage aan je boeking toevoegen tijdens het eerste boekingsproces of tot 48 uur voor vertrek van je vlucht. De kosten hangen af van de route en hoe ver van tevoren je boekt, maar beginnen bij €/£15 per stuk voor een ingecheckte tas van 20 kg. Dit is goedkoper dan het betalen van de £/€35 kosten op de luchthaven. Zorg ervoor dat u uw instapkaart uitprint en meeneemt, evenals een vorm van identificatie zoals een paspoort of ID-kaart.
Erwin beantwoord, 2 jaar geleden
Als u met Ryanair vliegt, wilt u er zeker van zijn dat u uw bagage van tevoren reserveert. Je kunt dit online doen of op de luchthaven. Er zijn kosten verbonden aan het boeken van bagage, dus het is het beste om dit zo vroeg mogelijk te doen. Op de luchthaven kunt u uw instapkaart uitprinten en uw bagagelabel aan uw bagage bevestigen. Als je dan bij de gate aankomt, scannen ze je instapkaart en bagagelabels en laden ze je bagage in het vliegtuig. Als je online hebt geboekt, hoef je alleen maar je instapkaart te laten zien op de luchthaven en dan regelen zij alles voor je.
Cindy beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u bagage boekt bij Ryanair. Ten eerste is er een limiet van 15kg per tas. Dus als je meer dan 15kg aan bagage hebt, moet je het in meerdere tassen verdelen. Ten tweede brengt Ryanair kosten in rekening voor ingecheckte bagage - dus als je een tas mee het vliegtuig in wilt nemen, wees dan bereid om een vergoeding te betalen. Ten derde gelden er beperkingen voor de afmetingen van bagage - dus zorg ervoor dat je tas in de bagagebak past of onder de stoel voor je.