VragenCategorie: LandenHoe kun jereizen naar Sicilie?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe kun jereizen naar Sicilie?
3 Antwoorden
Erwin beantwoord, 2 jaar geleden
Sicilië is bereikbaar per vliegtuig, zee, bus en trein. Er zijn vliegvelden in Palermo, Catania, Trapani, Napels en Rome. Veerboten meren aan in Palermo, Messina, Catania en Venetië. Bussen rijden naar Palermo vanuit de meeste grote Italiaanse steden. Het treinstation is in Palermo.
Mona beantwoord, 2 jaar geleden
U kunt naar Sicilië reizen door op de luchthaven van Catania te vliegen. Vanaf daar kunt u de bus nemen of een auto huren om het eiland te verkennen.
Thomas beantwoord, 2 jaar geleden
U kunt naar Sicilië reizen door op de luchthaven van Palermo te vliegen. Palermo is de hoofdstad van Sicilië en is een belangrijke stad in Zuid-Italië. Er zijn ook verschillende andere luchthavens op het eiland, waaronder Catania, Trapani en Comiso. Als u eenmaal op Sicilië bent, kunt u zich op verschillende manieren verplaatsen. De gemakkelijkste manier is autorijden; er zijn goed onderhouden wegen over het hele eiland. Er zijn ook bussen en treinen die u naar de meeste plaatsen op het eiland kunnen brengen. En tenslotte zijn er veerboten die u tussen verschillende steden op Sicilië kunnen brengen.