VragenCategorie: ReizenHoe kun je reizen naar Europa Park?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe kun je reizen naar Europa Park?
3 Antwoorden
Joey beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar manieren om Europa Park te bereiken. U kunt een trein nemen vanuit nabijgelegen steden zoals Straatsburg, Frankfurt of Mannheim. Er rijdt ook een bus vanuit Straatsburg en Heidelberg. Als u met de auto komt, heeft het park een eigen parkeerplaats. En tot slot is er een luchttram die het park verbindt met de nabijgelegen stad Rust.
Vanessa beantwoord, 2 jaar geleden
Europa Park is een themapark in Rust, Baden-Württemberg, Duitsland. Het is na Disneyland Parijs het populairste themapark van Europa. Om naar Europa Park te reizen, neem je de Eurostar van Londen naar Brussel en stap je over op de trein voor de rechtstreekse reis naar Basel. Vanaf het treinstation Basel SBB is het een korte busrit (€2) of taxirit (ongeveer €10) naar Europa Park.
Remy beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar verschillende manieren om naar Europa Park te reizen. U kunt een bus nemen vanuit Straatsburg, Frankrijk of de trein vanuit Mannheim, Duitsland. Er zijn ook een paar vliegvelden in de buurt waar u op kunt vliegen. Als u eenmaal in het gebied bent, kunt u zich gemakkelijk per bus of trein verplaatsen.