VragenCategorie: LandenHoe kun je naar Noorwegen reizen?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe kun je naar Noorwegen reizen?
3 Antwoorden
Franky beantwoord, 2 jaar geleden
Noorwegen is lid van het Verdrag van Schengen. Dit betekent dat als je een paspoort hebt van een land binnen het Schengengebied, je geen visum nodig hebt voor reizen naar Noorwegen. Noorwegen maakt ook deel uit van de Europese Unie, dus als je paspoort uit een EU-land komt, heb je ook geen visum nodig. Als uw paspoort uit een ander land komt, moet u een visum aanvragen voordat u naar Noorwegen reist. Er zijn verschillende manieren om Noorwegen per vliegtuig te bereiken. De belangrijkste internationale luchthaven in Noorwegen is de luchthaven van Oslo (OSL).
Samantha beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel manieren om naar Noorwegen te reizen, afhankelijk van uw budget en tijd. Sommige mensen vliegen naar Oslo, anderen nemen de veerboot vanuit Denemarken of Zweden. Als je op zoek bent naar een meer schilderachtige route, kun je ook door Zweden en Finland rijden.
Joey beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn vele manieren om naar Noorwegen te reizen. U kunt vliegen op een van de luchthavens in Oslo, Bergen, Trondheim of Stavanger. Er zijn ook veerboten tussen Denemarken en Noorwegen. Als je eenmaal in Noorwegen bent, zijn er treinen en bussen die je naar je eindbestemming brengen. Noorwegen is een prachtig land waar veel te zien en te doen is. Bekijk zeker de fjorden, de bergen en de stad Oslo.