VragenCategorie: LandenHoe kan ik naar Londen reizen?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe kan ik naar Londen reizen?
3 Antwoorden
Jill beantwoord, 1 jaar geleden
U kunt op verschillende manieren naar Londen reizen. U kunt vliegen op een van de luchthavens (Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton of City Airport), de Eurostar trein nemen vanuit Parijs of Brussel, of een veerboot nemen vanuit Dover. Als u naar Londen vliegt, kunt u het beste een Oyster-kaart kopen. De Oyster-kaart is een prepaid contactloze smartcard die kan worden gebruikt in alle Londense openbaarvervoersystemen, waaronder bussen, treinen en metro's. Als u met de trein reist, biedt de Eurostar trein een directe verbinding van Parijs en Brussel naar Londen.
Oliver beantwoord, 1 jaar geleden
U kunt naar Londen reizen door op een van de drie luchthavens van de stad te vliegen: Heathrow, Gatwick of Stansted. Als u eenmaal in Londen bent, kunt u het uitgebreide openbaar vervoer van de stad gebruiken om u te verplaatsen. De metro is de snelste en meest efficiënte manier om door het centrum van Londen te reizen, terwijl bussen een goede optie zijn om door de buitenwijken te reizen. Taxi's zijn ook beschikbaar, maar die kunnen duur zijn.
Lies beantwoord, 1 jaar geleden
U kunt naar Londen reizen door naar een van de drie luchthavens te vliegen: Heathrow, Gatwick of Stansted. Als u eenmaal in Londen bent, kunt u met de metro (de Tube), bussen of taxi's door de stad reizen. Als u van plan bent veel tijd in Londen door te brengen, kan het de moeite waard zijn een Visitor Oyster Card aan te schaffen, waarmee u korting krijgt op alle vormen van vervoer en toegang krijgt tot veel musea en attracties.