VragenCategory: ReizenHoe duur is een cruise vakantie?
AvatarGast Staff asked 2 maanden ago
Hoe duur is een cruise vakantie?
3 Answers
ErwinErwin answered 2 maanden ago
Dat hangt af van de cruise. Sommige cruises zijn erg duur, terwijl andere meer betaalbaar zijn. De prijs van een cruise hangt meestal af van de lengte van de cruise, de locatie van de cruise, en de voorzieningen in het pakket. Zo kan een cruise van zeven nachten naar Alaska duurder zijn dan een cruise van vier nachten naar Mexico. En een cruise waarbij alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen kan duurder zijn dan een cruise waarbij alleen ontbijt en diner zijn inbegrepen.
GabyGaby answered 2 maanden ago
Het hangt echt af van de cruise. Er zijn cruises vanaf 50 dollar per persoon en er zijn ook cruises die meer dan 10.000 dollar per persoon kosten. Over het algemeen geven de meeste mensen tussen de $1.000 en $5.000 uit aan een cruisevakantie.
NivaNiva answered 2 maanden ago
Dat hangt af van de cruise. Sommige zijn duurder dan andere. Over het algemeen is een cruisevakantie niet zo duur als andere soorten vakanties, zoals een reis naar Europa of Azië. Er zijn echter luxe cruises die vrij duur kunnen zijn. Een cruise van zeven nachten op de Queen Mary 2 van New York naar Southampton in Engeland kan bijvoorbeeld meer dan 10.000 dollar per persoon kosten.