VragenCategory: ReizenWelke schoenen heb je nodig voor backpacken?
AvatarGast Staff asked 6 maanden ago
Welke schoenen heb je nodig voor backpacken?
3 Answers
FrankyFranky answered 6 maanden ago
Voor backpacken heb je schoenen nodig die duurzaam en licht zijn en een goede grip hebben. Schoenen zoals de Merrell Moab Ventilator Mid of de North Face Ultra Fastpack GTX zijn perfect voor backpacken. Ze zijn allebei duurzaam, licht en hebben een goede grip.
TobiasTobias answered 5 maanden ago
De schoenen die je nodig hebt voor backpacken zijn afhankelijk van het soort backpacken dat je van plan bent te gaan doen. Als je voornamelijk op goed onderhouden paden gaat wandelen, is een goed paar stevige wandelschoenen voldoende. Maar als je meer extreme vormen van backpacken wilt, zoals thru-hiking of bergbeklimmen, dan heb je iets specialers nodig, zoals laarzen met enkelsteun en goed profiel.
PetrusPetrus answered 5 maanden ago
Een goed paar schoenen voor backpacken is belangrijk omdat je er veel op zult lopen. En omdat het terrein ruw kan zijn, wil je een paar dat tegen een stootje kan. Er zijn een paar dingen te overwegen bij het winkelen voor schoenen voor backpacken: -Het eerste waar je aan moet denken is het gewicht van de schoen. Je wilt iets lichts dat je tijdens lange wandelingen niet zal belasten. -Het volgende is de pasvorm. Probeer verschillende paren en kijk welke het beste aanvoelt aan je voeten. Je wilt niet dat ze te strak of te los zitten, want dat kan leiden tot blaren of andere blessures.