VragenCategorie: backpackenWelke landen zijn geschikt voor backpacken?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Welke landen zijn geschikt voor backpacken?
3 Antwoorden
Benjamin beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn veel landen die perfect geschikt zijn om te backpacken. Thailand en India staan ​​bovenaan mijn lijst, omdat ze beide zo veel te bieden hebben voor reizigers. Maar ook landen als Nepal, Indonesië, Maleisië, Japan, Laos en Cambodja zijn goede opties om te verkennen.
Jan beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn heel veel landen die erg geschikt zijn voor backpacken. Zuid-Oost-Azië is zeker een aanrader, met landen als Thailand, Indonesië en Cambodja. Ook Europa en Midden-Amerika bieden veel avonturen, evenals Australië of Afrika. Eigenlijk is vrijwel elk land geschikt om te backpacken - het is maar net waar je avontuur je heen leidt!
Florance beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn veel landen die ideaal zijn om te backpacken. Azië biedt bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden, variërend van de ultieme stedentrip in steden als Japanse Tokyo, tot het verkennen van de jungles van Maleisië. In Europa zijn er veel bestemmingen die perfect zijn voor een avontuurlijke reis, waaronder Roemenië, Albanië en Montenegro. Ook Centraal-Amerika heeft veel te bieden voor backpackers, zoals een prachtige omgeving en cultuur in landen zoals Costa Rica en Guatemala.