VragenCategorie: LandenWelke camping ligt aan een rivier in Frankrijk?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Welke camping ligt aan een rivier in Frankrijk?
5 Antwoorden
Romy beantwoord, 2 jaar geleden
De dichtstbijzijnde camping aan een rivier in Frankrijk is Camping Les Gorges du Tarn, gelegen in het hart van de kloof van de Gorges du Tarn. De camping biedt een prachtig uitzicht op de rivier die zich een weg baant door de canyon.
Joan beantwoord, 2 jaar geleden
Camping La Plage ligt aan de oever van de rivier de Aveyron en biedt een prachtig uitzicht op het water. De camping heeft alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals een verwarmd zwembad, speeltuinen voor kinderen en een winkel. Er is ook een bar en restaurant op het terrein waar heerlijke Franse gerechten worden geserveerd.
Jenny beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel campings aan rivieren in Frankrijk, maar één die me te binnen schiet is Camping Les Rives de l'Aulne, die aan de oever van de Aulne bij Châteaulin ligt.
Tobias beantwoord, 2 jaar geleden
Campingplatz am Fluss ligt direct aan de rivier in Frankrijk. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht, te luisteren naar het geluid van de voorbij stromende rivier, en de zon te zien ondergaan boven het water. De camping is van alle gemakken voorzien, zoals toiletten, douches en een kampeerkeuken. Bovendien is er genoeg ruimte voor tenten of campers.
Florance beantwoord, 2 jaar geleden
Camping les Trois Rivieres ligt aan de oever van de rivier de Dordogne, op slechts enkele minuten lopen van de pittoreske middeleeuwse dorpjes en kastelen. De camping is rustig gelegen in een prachtige omgeving, met veel bomen en schaduw. Het biedt faciliteiten voor zowel tenten als caravans, evenals verwarmd sanitair met gratis douches. Er is ook een bar en restaurant aanwezig.