VragenCategorie: ReizenWelk land is geschikt om te backpacken met een baby?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Welk land is geschikt om te backpacken met een baby?
3 Antwoorden
Frank beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de behoeften en voorkeuren van elk gezin anders zijn. Er zijn echter wel een aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de beslissing om al dan niet te gaan backpacken met een baby Ten eerste moet je bepalen of je het prettig vindt om in het openbaar borstvoeding te geven of te kolven. Als je dit niet prettig vindt, dan is backpacken met een baby misschien niets voor jou. Ten tweede is het belangrijk om na te denken over wat voor soort ondersteuningssysteem je zal hebben tijdens je reis. Als je familie of vrienden in de buurt hebt die je kunnen helpen indien nodig, kan dat backpacken met een baby meer haalbaar maken.
Vanessa beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat verschillende gezinnen verschillende voorkeuren en behoeften hebben. Maar een paar landen die me te binnen schieten als zijnde bijzonder backpacker-vriendelijk met baby's zijn Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Deze landen bieden tal van outdoor-activiteiten en prachtige landschappen, evenals een schat aan gezinsvriendelijke accommodaties en diensten.
Tim beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het beste land voor backpacken met een baby hangt af van verschillende factoren, zoals uw reisstijl, budget en de leeftijd en het temperament van uw kind. Er zijn echter een paar landen die over het algemeen babyvriendelijker zijn dan andere, waardoor ze ideale bestemmingen zijn voor reizende gezinnen Enkele van de beste landen voor backpacken met een baby zijn Vietnam, Thailand, Zweden, Noorwegen en Finland. Deze bestemmingen bieden een geweldige mix van betaalbare accommodatie en activiteiten, samen met veel andere gezinnen om te ontmoeten en van te leren.