VragenCategorie: LandenWat kun je op vakantie doen op de Canarische eilanden?
AvatarGast Staf gevraagd, 8 maanden geleden
Wat kun je op vakantie doen op de Canarische eilanden?
3 Antwoorden
ChelseaChelsea beantwoord, 8 maanden geleden
De Canarische Eilanden bieden een schat aan activiteiten en bezienswaardigheden voor toeristen. Enkele populaire dingen om op de Canarische Eilanden te doen zijn de stranden bezoeken, wandelingen in de bergen maken, de steden en dorpen verkennen, een boottocht of cruise rond de eilanden maken, safaritochten maken, walvissen kijken en paragliden. Er is ook veel nachtleven op de Canarische Eilanden, met een grote verscheidenheid aan bars, clubs en restaurants om uit te kiezen. En als u op zoek bent naar winkeltherapie, kunt u uw hart ophalen met alle winkelcentra en markten die er zijn.
AvatarSven beantwoord, 8 maanden geleden
Er is veel te doen op vakantie op de Canarische Eilanden! U kunt een van de vele prachtige stranden bezoeken, gaan wandelen of fietsen in het weelderige groene landschap, een boottochtje maken om de walvissen en dolfijnen te zien die langs de kust zwemmen, gaan winkelen in een van de vele charmante dorpjes, genieten van een concert of voorstelling in een van de theaters op het eiland, en nog veel meer. De Canarische Eilanden herbergen ook verschillende werelderfgoederen, waaronder het Nationaal Park Teide op Tenerife en Gáldar Casco Antiguo op Gran Canaria.
ArthurArthur beantwoord, 8 maanden geleden
De Canarische Eilanden bieden een schat aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Enkele van de meest populaire activiteiten tijdens een vakantie op de Canarische Eilanden zijn het verkennen van de pittoreske stadjes en dorpjes, natuurwandelingen, het bezoeken van vulkaankraters en lavavelden, zwemmen en zonnebaden op de vele stranden van het eiland, golfen op een van de vele golfbanen van wereldklasse, een zeil- of catamarantocht over de eilanden, duiken en snorkelen in het kristalheldere water vol zeeleven en het proeven van de traditionele Canarische keuken.