VragenCategorie: ReizenWat kost extra bagage per kilo?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat kost extra bagage per kilo?
3 Antwoorden
Roselien beantwoord, 2 jaar geleden
Het hangt af van de luchtvaartmaatschappij, maar de meeste vragen ongeveer $25 per kilo voor bagage boven het toegestane gewicht. Sommige luchtvaartmaatschappijen, zoals Southwest, rekenen niets voor de eerste twee koffers, maar wel voor te zware en te grote stukken. Andere, zoals Delta, hebben een glijdende schaal waarbij de kosten stijgen naarmate het gewicht toeneemt. Het hangt dus echt af van de maatschappij waarmee je vliegt.
Otis beantwoord, 2 jaar geleden
De meeste luchtvaartmaatschappijen rekenen een vaste prijs voor de eerste tas, en vervolgens een hogere prijs voor elke extra tas. Delta Airlines rekent bijvoorbeeld $25 voor de eerste tas, en $35 voor elke extra tas. Het gewicht van uw bagage is ook van invloed op de kosten. Southwest Airlines rekent bijvoorbeeld $50 voor de eerste 23 kg (50 lbs), en vervolgens $100 voor elke kg boven 23 kg (50 lbs). Als u dus meer dan één stuk bagage hebt dat meer weegt dan 23 kg (50 lbs), is het goedkoper om de $100 te betalen in plaats van de toeslag per stuk bagage.
Kikky beantwoord, 2 jaar geleden
De kosten voor extra bagage zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. American Airlines rekent bijvoorbeeld $25 voor de eerste 50 pond aan extra bagage, terwijl Delta $100 rekent voor alles boven de 70 pond. Het is altijd het beste om voor uw vlucht bij uw specifieke luchtvaartmaatschappij na te vragen hoeveel extra bagage u zal kosten In het algemeen, echter, verwachten te betalen overal van $0.50-$2.00 per extra kg bagage buiten wat is opgenomen in uw standaardtarief. Dus, als u van plan bent om veel extra bagage mee te nemen, is het belangrijk om die kosten in uw totale reisbudget op te nemen.