VragenCategorie: LandenWat kost een reis naar Spanje met de auto?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Wat kost een reis naar Spanje met de auto?
3 Antwoorden
Otis beantwoord, 1 jaar geleden
Bij het beantwoorden van deze vraag moet met een paar dingen rekening worden gehouden. Het eerste is dat de prijzen variëren afhankelijk van het seizoen. Het hoogseizoen loopt van juni tot augustus, en het laagseizoen van september tot mei. ten tweede variëren de prijzen ook afhankelijk van het deel van Spanje dat u bezoekt. Barcelona is bijvoorbeeld een duurdere stad dan Sevilla. Ten derde variëren de tarieven voor autoverhuur ook afhankelijk van de grootte en het type auto dat u huurt. En ten slotte zijn de gasprijzen in Spanje vaak hoger dan in andere Europese landen.
Cindy beantwoord, 1 jaar geleden
Een reis naar Spanje met de auto kost ongeveer 1.500 USD voor gas, eten en onderdak. Spanje is een prachtig land waar veel te zien en te doen is, maar het kan duur zijn als je met de auto reist. De benzineprijzen zijn hoog in Europa, dus reken erop dat je alleen al voor de heen- en terugreis ongeveer 1.500 dollar aan brandstof kwijt bent. En aangezien Spanje een populaire toeristische bestemming is, zullen ook eten en logies relatief duur zijn. Maar door zelf te koken en te kamperen in plaats van in hotels te verblijven, kunt u de kosten aanzienlijk drukken.
Remy beantwoord, 1 jaar geleden
Dat hangt af van hoeveel mensen er in de auto zitten, wat voor auto het is en hoeveel kilometer u rijdt. Maar over het algemeen zijn de benzineprijzen in Europa veel hoger dan in de Verenigde Staten, dus reken erop dat u minstens 200 dollar kwijt bent aan benzine als u van bijvoorbeeld Parijs naar Barcelona rijdt. tol kan ook duur zijn - het tarief voor de Mont Blanc-tunnel tussen Frankrijk en Italië bedraagt bijvoorbeeld € 25 ($ 29) per rit. En dan zijn er nog parkeerkosten, voedselkosten, enz. Al met al zou ik voor een roadtrip door Spanje minstens 1000 dollar begroten.