VragenCategorie: LandenWat kost een reis naar Griekenland?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Wat kost een reis naar Griekenland?
3 Antwoorden
Sven beantwoord, 1 jaar geleden
Dat hangt af van wat u wilt doen. Als u gewoon in de stad wilt blijven en de bezienswaardigheden wilt verkennen, kost het veel minder dan wanneer u een rondleiding wilt volgen of een auto wilt huren om de eilanden te verkennen.
Jenny beantwoord, 1 jaar geleden
Een reis naar Griekenland kan in prijs variëren, afhankelijk van wat u daar wilt doen. Als u alleen geïnteresseerd bent in sightseeing, dan is een budget van ongeveer 1000 dollar per persoon voldoende. Dit is inclusief vluchten, hotels en voedsel. Wil je er wat eilandhoppen of andere activiteiten aan toevoegen, dan gaan je kosten omhoog. Enkele zaken die de kosten van uw reis kunnen beïnvloeden zijn de tijd van het jaar waarin u gaat (hoogseizoen vs laagseizoen), het type hotel dat u kiest, en of u al dan niet activiteiten of excursies in uw reis opneemt. Over het geheel genomen is Griekenland een zeer betaalbare bestemming en biedt het nog steeds veel waar voor je geld in vergelijking met andere bestemmingen in de wereld.
Ben beantwoord, 1 jaar geleden
Een reis naar Griekenland kost een paar honderd dollar tot een paar duizend dollar, afhankelijk van hoe luxueus u wilt reizen.