VragenCategorie: VisaWat is een e-visum?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Wat is een e-visum?
3 Antwoorden
Gaby beantwoord, 1 jaar geleden
Een e-visum is een elektronisch visum dat via het internet wordt afgegeven. Het is een papierloos visum dat wordt opgeslagen in de database van de overheid en kan worden gebruikt voor reizen naar het land dat het heeft afgegeven. E-visa zijn handig omdat je je paspoort niet hoeft te laten afstempelen bij een consulaat of ambassade. En ze zijn veilig omdat ze worden ondersteund door de database van de overheid.
Benjamin beantwoord, 1 jaar geleden
Een e-visum is een elektronisch visum waarmee u naar een ander land kunt reizen zonder dat u een fysiek visum hoeft aan te vragen bij de ambassade of het consulaat van dat land. Met een e-visum vraagt u het visum gewoon online aan en ontvangt u het elektronisch. Vervolgens print je het visum uit en toon je het aan de immigratieambtenaren wanneer je aankomt op de luchthaven of grensovergang. E-visa worden steeds gebruikelijker, en veel landen bieden ze nu aan als een manier om het mensen gemakkelijker te maken om internationaal te reizen.
Ana beantwoord, 1 jaar geleden
Een e-visum is een elektronisch visum waarmee u naar een vreemd land kunt reizen zonder naar de ambassade of het consulaat van dat land te hoeven gaan. U vraagt het visum gewoon online aan en ontvangt het elektronisch. Als u vervolgens op de luchthaven of in de haven van binnenkomst aankomt, scant u uw paspoort en het e-visum om door de immigratie te komen.