VragenCategorie: LandenWat heb je nodig om te reizen naar Frankrijk?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat heb je nodig om te reizen naar Frankrijk?
3 Antwoorden
Mercedes beantwoord, 2 jaar geleden
U hebt een geldig paspoort nodig en een visum, indien nodig. U moet ook een retourticket hebben en een bewijs van logies.
Erwin beantwoord, 2 jaar geleden
Om naar Frankrijk te reizen, heeft u een paspoort en een visum nodig. Uw paspoort moet nog minstens drie maanden geldig zijn na uw geplande verblijf in Frankrijk, en u moet minstens twee lege pagina's hebben voor de visa. U kunt een Frans visum aanvragen via de Franse ambassade of het consulaat, of via een erkend visumcentrum. Welk type visum je nodig hebt, hangt af van het doel en de duur van je reis. Als u Frankrijk bijvoorbeeld voor toeristische doeleinden bezoekt, vraagt u een toeristenvisum aan. Als u in Frankrijk gaat studeren, vraagt u een studentenvisum aan. Er zijn ook visa beschikbaar voor zakenreizen, werk, au pairs, religieuze pelgrimstochten en nog veel meer.
Jill beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar dingen die je nodig hebt om naar Frankrijk te reizen Ten eerste heeft u een geldig paspoort nodig. Als u inwoner bent van de Verenigde Staten, Canada of de meeste Europese landen, kunt u snel en gemakkelijk een paspoort krijgen door het online aan te vragen. Zorg er wel voor dat u genoeg tijd heeft voor de verwerking; het kan tot zes weken duren voordat u uw nieuwe paspoort ontvangt. Vervolgens moet u uw vlucht boeken. Probeer online te zoeken naar aanbiedingen; soms hebben luchtvaartmaatschappijen in bepaalde periodes van het jaar uitverkoop op vluchten naar Europa.