VragenCategorie: Landenwat heb je nodig om te reizen naar Bali?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
wat heb je nodig om te reizen naar Bali?
3 Antwoorden
Franky beantwoord, 2 jaar geleden
U heeft een paspoort en een visum nodig om naar Bali te reizen. Inreisvisa zijn verkrijgbaar bij aankomst in Indonesië voor een maximaal verblijf van 30 dagen. Als u langer dan 30 dagen wilt blijven, moet u een visumverlenging aanvragen bij een Indonesische ambassade of consulaat voordat uw oorspronkelijke inreisvisum verloopt. Controleer ook de laatste reisadviezen van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken voordat u op reis gaat. De website geeft actuele informatie over de veiligheids- en beveiligingsomstandigheden in landen over de hele wereld, die van invloed kunnen zijn op uw reisplannen.
Erwin beantwoord, 2 jaar geleden
U heeft een geldig paspoort en visum nodig. Een paspoort is een identificatiedocument dat uw identiteit en nationaliteit verifieert, terwijl een visum een aantekening is waarmee u naar een bepaald land kunt reizen voor een specifiek doel. Een visum kun je meestal verkrijgen bij de ambassade of het consulaat van het land dat je gaat bezoeken. Welk type visum je nodig hebt hangt af van het doel van je bezoek, dus zorg ervoor dat je onderzoekt welk type visum je nodig hebt voordat je de aanvraag indient. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, heb je een toeristenvisum nodig, terwijl je voor zaken een zakenvisum nodig hebt.
Erwin beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar dingen die u nodig hebt om naar Bali te reizen: een geldig paspoort, een retourticket en een bewijs van doorreis. U moet ook ingeënt zijn tegen gele koorts als u uit een land komt waar gele koorts voorkomt. Bali is een populaire toeristische bestemming, en er is van alles te zien en te doen. U kunt de dorpen verkennen, ontspannen op de stranden, winkelen of deelnemen aan vele andere activiteiten.