VragenCategorie: LandenWat heb ik nodig om te reizen naar de UK?
AvatarGast Staf gevraagd, 6 maanden geleden
Wat heb ik nodig om te reizen naar de UK?
3 Antwoorden
FrankyFranky beantwoord, 6 maanden geleden
Als u onderdaan bent van een land in de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland, dan heeft u geen visum nodig om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen. Als u geen burger bent van een EER- of Zwitsers land, dan heeft u een visum nodig om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen. Er zijn verschillende soorten visa beschikbaar, afhankelijk van uw reisredenen. Meer informatie vindt u op de website van UK Visas and Immigration.
CindyCindy beantwoord, 6 maanden geleden
Afhankelijk van uw nationaliteit kunt u een visum nodig hebben om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen. Meer informatie vindt u op de website van het UK Visa. Daarnaast heeft u een geldig paspoort nodig en, indien nodig, een visum. U moet ook bij uw luchtvaartmaatschappij informeren naar eventuele andere vereisten (zoals een retourticket).
JadeJade beantwoord, 6 maanden geleden
Om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen heeft u een paspoort en een visum nodig. Britse paspoorten zijn geldig voor reizen naar de meeste landen in de wereld, en kunnen worden verkregen bij uw plaatselijke ambassade of consulaat. Een visum is vereist voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk en moet worden verkregen bij de Britse ambassade of het consulaat in het land waar u woont. Ga voor meer informatie over visa en immigratievereisten naar de volgende website: https://www.gov.