VragenCategory: LandenWanneer mag men weer reizen naar Groot-Brittannië?
AvatarGast Staff asked 6 maanden ago
Wanneer mag men weer reizen naar Groot-Brittannië?
3 Answers
PetrusPetrus answered 6 maanden ago
Het is onduidelijk wanneer mensen weer naar Groot-Brittannië mogen reizen. Het Verenigd Koninkrijk heeft geen informatie vrijgegeven over wanneer het reisverbod zal worden opgeheven. Het is belangrijk op te merken dat het reisverbod alleen geldt voor mensen die geen burger zijn van het Verenigd Koninkrijk of een van de andere landen in het Schengengebied. Als u een burger bent van het Verenigd Koninkrijk of een van de andere landen van het Schengengebied, kunt u nog steeds vrij reizen tussen deze landen.
ErwinErwin answered 6 maanden ago
Het is onduidelijk wanneer mensen weer naar Groot-Brittannië mogen reizen. De Britse regering heeft nog geen officiële verklaring afgelegd. Volgens sommige berichten kunnen mensen echter pas over twee weken weer reizen. We zullen deze pagina blijven bijwerken zodra er meer informatie beschikbaar is.
AnaAna answered 6 maanden ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien dit afhangt van de huidige status van de pandemie van het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die worden genomen om de verspreiding ervan te voorkomen. Momenteel heeft de Britse regering alle niet-essentiële reizen ontraden en beperkingen opgelegd voor verplaatsingen binnen het land. Voorlopig is het dus niet mogelijk om naar Groot-Brittannië te reizen, tenzij u daar een geldige reden voor heeft. We zullen dit antwoord bijwerken zodra er meer informatie beschikbaar is.