VragenCategory: LandenWanneer is een camper belastingvrij?
AvatarGast Staff asked 4 maanden ago
Wanneer is een camper belastingvrij?
3 Answers
JulianJulian answered 4 maanden ago
Een camper is belastingvrij als hij wordt gebruikt als hoofdverblijfplaats. Als u uw camper als woning gebruikt en er fulltime in woont, hoeft u er geen onroerendgoedbelasting over te betalen. U moet echter wel onroerendgoedbelasting op de camper betalen en er kunnen andere lokale belastingen zijn die u moet betalen.
BenBen answered 4 maanden ago
Een camper is belastingvrij wanneer een camper wordt beschouwd als een persoonlijk voertuig en kan worden gebruikt voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden. Een camper die uitsluitend voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt, wordt niet beschouwd als een persoonlijk voertuig, en daarom zou de aankoop van de camper niet belastingvrij zijn. Evenzo wordt een camper die uitsluitend voor persoonlijke doeleinden wordt gebruikt, beschouwd als een persoonlijk voertuig en is de aankoop ervan belastingvrij. Als een camper echter zowel voor zakelijke als voor persoonlijke doeleinden wordt gebruikt, wordt hij beschouwd als een persoonlijk voertuig en is de aankoop van de camper belastingvrij.
FloranceFlorance answered 4 maanden ago
Een camper is belastingvrij als hij als hoofdwoning wordt gebruikt. U mag hem maximaal 15 dagen voor recreatieve doeleinden gebruiken zonder er belasting over te betalen. Als u hem langer gebruikt, wordt u geacht hem te verhuren en moet u belasting betalen over de inkomsten uit de verhuur.