VragenCategorie: LandenWaar kun je overnachten in Lissabon?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waar kun je overnachten in Lissabon?
3 Antwoorden
Ana beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel goede plekken om te verblijven in Lissabon, afhankelijk van uw budget en wat u zoekt in een vakantie. Als u op zoek bent naar een luxe plek om te verblijven, is het InterContinental Lissabon een goede keuze. Dit 5-sterrenhotel biedt een schilderachtig uitzicht over de stad en de rivier, en heeft ook een zwembad en bar op het dak. Voor mensen met een kleiner budget zijn er ook tal van geweldige hostels en Airbnb's in de stad. Een populaire optie is het Black Tulip Hostel, dat centraal gelegen is en uitstekende recensies heeft.
Jade beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel plekken om te verblijven in Lissabon, maar de beste plek om te verblijven is zeker het Ritz Carlton. Het is een beetje prijzig, maar het is het waard vanwege de geweldige locatie en het uitzicht. Het hotelpersoneel is ook uiterst behulpzaam en meegaand. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, dan zou ik aanraden om te verblijven in een van de vele hostels in het centrum van de stad. Ze zijn allemaal schoon en comfortabel, en je zult er veel andere reizigers kunnen ontmoeten.
Tom beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar verschillende gebieden waar u kunt verblijven als u Lissabon bezoekt, elk met zijn eigen unieke charme. Het historische centrum van de stad, bekend als Alfama, is een prima plek om uw ontdekkingstocht door Lissabon te beginnen. Deze levendige buurt is gevuld met smalle straatjes en traditionele architectuur. De nabijgelegen wijk Bairro Alto is ook een bezoek waard vanwege het bruisende nachtleven. Als u op zoek bent naar iets meer luxe, dan is de chique wijk Chiado de thuisbasis van vele luxe hotels en boetiekjes. Feestgangers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring moeten naar Cais do Sodre gaan, waar ze kunnen genieten van livemuziek en de hele nacht kunnen dansen in een van de vele nachtclubs van de stad.