VragenCategorie: ReizenWaar is een interrail pas geldig?
AvatarGast Staf gevraagd, 9 maanden geleden
Waar is een interrail pas geldig?
3 Antwoorden
JanJan beantwoord, 9 maanden geleden
Een interrail-pas is geldig in alle 28 lidstaten van de Europese Unie, en ook in Monaco, Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein.
AndyAndy beantwoord, 9 maanden geleden
Een Interrail-pas is geldig in 30 Europese landen. De lijst van landen omvat: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland (tijdelijk niet geldig), Litouwen (tijdelijk niet geldig), Luxemburg, Nederland, Noorwegen (alleen geldig op de Bergen-spoorlijn), Oostenrijk, Polen, Portugal (alleen geldig op de lijn Lissabon-Porto), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje (alleen geldig op de lijn Barcelona-Madrid), Tsjechië, Zweden en Zwitserland.
SaforaSafora beantwoord, 9 maanden geleden
Een interrail-pas is geldig in alle 28 landen die lid zijn van de Schengen-zone. De Schengen-zone omvat België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, ,,,,, Spanje, ,,,,, Zweden en Zwitserland.