VragenCategorie: LandenIs reizen naar Zweden veilig?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Is reizen naar Zweden veilig?
3 Antwoorden
Joey beantwoord, 1 jaar geleden
Ja, Zweden is een veilig land om naartoe te reizen. Het misdaadcijfer is relatief laag en de meeste mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Maar zoals bij elke bestemming is het belangrijk om een aantal basisvoorzorgen te nemen, zoals je deuren op slot doen en je waardevolle spullen uit het zicht houden. Wees je bovendien bewust van je omgeving en wees voorzichtig in gebieden die als toeristische trekpleisters kunnen fungeren.
Tim beantwoord, 1 jaar geleden
Ja, Zweden is een veilig land om naartoe te reizen. Volgens het World Risk Report 2017 is het zelfs het op één na veiligste land ter wereld. Zweden kent weinig criminaliteit en geweld, en de infrastructuur is goed ontwikkeld met uitstekend openbaar vervoer en gezondheidszorg. Bovendien is Zweden een gastvrij land met een rijke cultuur en geschiedenis die voor elk wat wils biedt.
Oliver beantwoord, 1 jaar geleden
Ja, Zweden is een veilig land om naartoe te reizen. Het algemene misdaadniveau is laag en het is onwaarschijnlijk dat u problemen zult ondervinden tijdens uw verblijf. Maar zoals met elke bestemming is het altijd belangrijk om een aantal basisvoorzorgen te nemen om het risico om het doelwit van criminelen te worden te minimaliseren.