VragenCategorie: ReizenIs een cruise all inclusive?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Is een cruise all inclusive?
3 Antwoorden
Tessa beantwoord, 2 jaar geleden
Een psychiatrische cruise is een soort all-inclusive cruise. Dit betekent dat de kosten van de cruise inclusief eten, onderdak en entertainment zijn. Sommige psychiatrische cruises omvatten ook het vervoer van de stad van herkomst naar de haven waar het schip vertrekt, evenals het vervoer van de haven waar het schip terugkeert naar de stad van herkomst.
Erwin beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de cruisemaatschappij en het type cruise dat u neemt. Over het algemeen zijn echter bij de meeste cruises ten minste uw kamer, eten en toegang tot bepaalde activiteiten aan boord inbegrepen. Maar andere voorzieningen zoals drankjes, excursies of speciale diners kunnen extra kosten met zich meebrengen. Het is dus belangrijk om voor u boekt bij de cruisemaatschappij na te vragen wat er precies wel en niet bij de prijs is inbegrepen.
Jill beantwoord, 2 jaar geleden
De meeste cruisemaatschappijen bieden all-inclusive prijzen aan, die meestal accommodaties, maaltijden en bepaalde dranken omvatten. Elke cruisemaatschappij heeft echter een ander beleid met betrekking tot wat is inbegrepen in hun all-inclusive prijzen, dus het is belangrijk om de kleine lettertjes te lezen voordat u boekt. Sommige cruisemaatschappijen rekenen bijvoorbeeld alcoholische dranken tot hun all-inclusive prijzen, maar andere niet. En sommige cruisemaatschappijen bieden gratis dineren voor kinderen, maar brengen volwassenen in rekening. Vraag dus zeker naar het specifieke beleid voordat u een aankoop doet.