VragenCategorie: ReizenHoe toeristisch is Mallorca?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe toeristisch is Mallorca?
3 Antwoorden
Arthur beantwoord, 2 jaar geleden
Mallorca is erg toeristisch. Het is de populairste bestemming van de Balearen en een van de populairste van heel Spanje. Onlangs werd het zelfs gerangschikt als de 8e meest populaire bestemming ter wereld. Het voordeel van deze populariteit is dat er voor elk wat wils is. Of u nu op zoek bent naar een rustig strandstadje of een resort vol feestjes, Mallorca heeft het allemaal. Het nadeel is dat het in het hoogseizoen vrij druk en duur kan zijn. Als u op zoek bent naar een ervaring buiten de gebaande paden, zou ik u aanraden een van de kleinere dorpjes van Mallorca te bezoeken of de minder bekende stranden van het eiland te verkennen.
Negesty beantwoord, 2 jaar geleden
Mallorca is een populaire toeristische bestemming, dus het kan in sommige gebieden een beetje toeristisch zijn. Er zijn echter genoeg landelijke gebieden en kustgebieden die nog relatief onaangetast zijn door het toerisme. Mallorca heeft voor elk wat wils - van rustige baaien en zandstranden tot bruisende stadsstraten en het nachtleven. Dus of u nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie of een vakantie vol actie, op Mallorca zit u goed. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u boekt om het gebied te vinden dat bij u past.
Luuk beantwoord, 2 jaar geleden
Mallorca is niet zo toeristisch als andere mediterrane bestemmingen zoals Ibiza en Barcelona. Toch zijn er veel toeristen op het eiland en in de grote steden. Als u op zoek bent naar een meer authentieke ervaring, ga dan naar kleinere dorpjes of huur een auto en verken het platteland.