VragenCategorie: ReizenHoe toeristisch is Cyprus?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe toeristisch is Cyprus?
3 Antwoorden
Petrus beantwoord, 2 jaar geleden
Niet te toeristisch. Cyprus is een prachtig land waar van alles te doen is, maar het is niet zo populair als sommige andere bestemmingen aan de Middellandse Zee, dus er komen niet zoveel toeristen. De stranden zijn zeker de moeite waard, en er zijn ook veel oude ruïnes en kastelen te ontdekken. Als u op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie, is Cyprus zeker het overwegen waard. Houd er wel rekening mee dat het in sommige badplaatsen tijdens het hoogseizoen een beetje druk kan worden.
Arthur beantwoord, 2 jaar geleden
Cyprus is redelijk toeristisch. Het is niet zo toeristisch als bestemmingen als Parijs of Londen, maar wel toeristischer dan landelijke gebieden in Griekenland of Italië. Er zijn bepaalde gebieden op Cyprus die populairder zijn bij toeristen dan andere. De drukste gebieden liggen meestal dicht bij de stranden, waar u resorts, restaurants en bars vindt die zich richten op toeristen. Als u op zoek bent naar een meer authentieke ervaring, weg van de drukte, dan moet u naar het platteland of kleinere dorpen.
Orniel beantwoord, 2 jaar geleden
Cyprus is zeker een toeristische bestemming, maar er zijn genoeg plaatsen die niet zo druk zijn. Vooral de noordkust is prachtig en minder druk, en er zijn ook veel kleine dorpjes en stadjes die een meer authentieke ervaring bieden.