VragenCategorie: ReizenHoe lang kun je backpacken in Thailand?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe lang kun je backpacken in Thailand?
3 Antwoorden
Vanessa beantwoord, 2 jaar geleden
Dat hangt af van het type backpackreis dat je maakt. Als je een budgetvriendelijke reis maakt waarbij je voornamelijk in hostels verblijft en alleen dagtochten maakt, dan kun je gemakkelijk twee weken of zelfs een maand doen. Wil je echter meer wandelen en kamperen, dan heb je minstens twee of drie maanden nodig.
Luuk beantwoord, 2 jaar geleden
Het hangt echt af van het soort trektocht dat u maakt. Als je slechts een paar korte wandelingen maakt, dan kun je waarschijnlijk wel een week of twee vooruit. Maar als je van plan bent veel te gaan wandelen en kamperen, dan heb je minstens een maand nodig. Houd in gedachten dat Thailand een groot land is, en er zijn veel verschillende soorten terrein om te verkennen. Doe dus vooraf wat onderzoek en kies een gebied dat past bij je interesses en mogelijkheden. En wees altijd voorbereid op het onverwachte - het weer kan snel veranderen in Thailand, dus neem altijd regenkleding en een warme jas mee, zelfs als het warm is als je van huis vertrekt.
Patrick beantwoord, 2 jaar geleden
Dat hangt af van het soort trektocht dat je maakt. Trek je door de bergen, dan heb je minstens twee weken nodig. Doe je alleen dagtochten vanuit een basisplaats, dan kun je er een week of twee mee doen.