VragenCategorie: LandenHoe kun je reizen naar Engeland?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe kun je reizen naar Engeland?
3 Antwoorden
Jade beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar manieren om naar Engeland te reizen. Eén manier is vliegen naar een van de grote luchthavens, zoals Heathrow of Gatwick. Zodra u op het vliegveld bent aangekomen, kunt u een trein nemen naar het centrum van de stad. Een andere optie is om een veerboot te nemen vanuit Frankrijk of België. De veerbootreis duurt ongeveer twee uur en komt aan in Calais of Duinkerken. Ten slotte kunt u ook naar Engeland rijden. De rit duurt ongeveer 12 uur en doorkruist verschillende landen.
Kikky beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel manieren om naar Engeland te reizen. U kunt vliegen, een bus of trein nemen, of met de auto gaan. Als u wilt vliegen, zijn er verschillende luchthavens in Engeland waar u naartoe kunt vliegen. Londen Heathrow Airport en Londen Gatwick Airport zijn de twee grootste luchthavens in Engeland. Als u de bus of de trein neemt, zijn er verschillende stations in Engeland waar u naartoe kunt reizen. En als u met de auto bent, zijn er veel wegen die u naar Engeland brengen.
Julian beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar manieren om naar Engeland te reizen. U kunt vliegen op een van de grote luchthavens, zoals London Heathrow, of u kunt een veerboot nemen over het Kanaal. Als u van het vasteland van Europa komt, kunt u ook de Eurostar-trein door de Kanaaltunnel nemen. Voor de meeste mensen is de gemakkelijkste manier om naar Engeland te reizen, vliegen naar de luchthaven London Heathrow (LHR). Er zijn veel rechtstreekse vluchten vanuit Noord-Amerika en Azië, en veel aansluitende vluchten vanuit andere delen van de wereld. Als u eenmaal in Londen bent, is het relatief eenvoudig om u te verplaatsen - er is een uitgebreid openbaar vervoerssysteem met onder andere metro's, bussen en treinen.