VragenCategorie: campervakantieHoe kan ik ervoor zorgen dat ik voldoende voedsel en drinkwater bij me heb tijdens mijn reis met een camper?
Gast Staf gevraagd, 12 maanden geleden
Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik voldoende voedsel en drinkwater bij me heb tijdens mijn reis met een camper?
3 Antwoorden
Anastasia beantwoord, 12 maanden geleden
Om ervoor te zorgen dat je voldoende voedsel en drinkwater bij je hebt tijdens je reis met een camper, is het slim om voldoende etensvoorraden in te slaan waar je ook gaat. Zorg er ook voor dat je af en toe een voorraad aanvult bij een supermarkt om ervoor te zorgen dat je voorraden op peil blijven bij lange strijdtochten. Neem ook voldoende drinkwater mee, zodat je genoeg hebt voor de duur van de reis.
Cindy beantwoord, 12 maanden geleden
Ik zou aanraden om een lijst op te stellen met alle voedsel- en drinkitems die je nodig hebt en deze dan bij de nabijgelegen supermarkt te kopen. Je kunt ook vooraf een aantal dingen online bestellen en die laten bezorgen bij het camperpark waar je naartoe gaat, zodat je zeker weet dat je alles bij je hebt. Vergeet ook niet om dingen als wat kookgerei en bestek mee te nemen om alles te kunnen bereiden.
Gaby beantwoord, 12 maanden geleden
Ik zou ervoor zorgen dat ik voldoende voedsel en drinkwater bij me heb voor mijn reis met een camper door vooraf te plannen en voorraad te kopen. Het kan ook nuttig zijn om de locaties te bezoeken waar ik voorzieningen kan vinden om aanvullende voedsel- en drinkwatervoorzieningen te kopen, zodat ik deze kan bijwerken tijdens mijn reis.